17. časť relácie „Na rybách – Petrov zdar“

Vážení rybári a členovia Slovenského rybárskeho zväzu,

dovoľujeme si Vás upozorniť na blížiacu sa premiéru rybárskej relácie s názvom „Na rybách – Petrov zdar!“, ktorú Vám na televízne obrazovky prináša Slovenský rybársky zväz v spolupráci s RTVS. Pripájame Vám zoznam tém, ktoré sú jej obsahom:

  1. Návšteva VN Liptovská Mara. Túto časť relácie odštartujeme na VN Liptovská Mara, ktorú si predstavíme z viacerých uhlov pohľadu. Sprevádzať nás bude jej hospodár – Tibor Ilavský. Pokiaľ túto atraktívnu lokalitu navštevujete, určite máte bohaté skúsenosti s čoraz väčším problémom dostať sa k vode autom. A prevažne tejto téme sa budeme v príspevku  venovať.
  2. Zarybňovanie kaprových revírov MsO SRZ v Martine. Počas jesene patrí k hlavným činnostiam rybárskych hospodárov zarybňovanie revírov. Jedného takéhoto sa zúčastníme aj my s našou kamerou, kde nám hospodár tunajšej organizácie porozpráva všetky dôležité informácie, ktoré s touto udalosťou súvisia.
  3. Novelizácia rybárskeho zákona. V uplynulých týždňoch rybárov znepokojila informácia o pripravovanej novelizácii rybárskeho zákona. Práve to bolo dôvodom, aby sme navštívili aj tajomníka Slovenského rybárskeho zväzu p. Ing. Javora a vyspovedali ho. V krátkom rozhovore Vás oboznámi so všetkými aktuálnymi informáciami týkajúcimi sa tohto procesu.
  4. Lov zubáčov na Liptovskej Mare. Dnešnú reláciu sme odštartovali na Liptovskej Mare, lovom zubáčov na tejto krásnej priehrade budeme aj končiť. Tibor Ilavský okrem toho že na Liptovskej Mare robí hospodára, je aj vášnivým lovcom týchto magických predátorov, a o svoje skúsenosti sa s Vami podelí v samotnom príspevku.

Reláciu „Na rybách – Petrov zdar!“ si môžete pozrieť na „Dvojke“ v časoch:

 Sobota 25. Novembra o 14:00 hod. – premiéra

Nedeľa 26. novembra o 8:55 hod. – repríza

Utorok 28. novembra o 16:20 hod. – repríza

Prajeme príjemné sledovanie!