Výstava Fishing Show Carp & Spinning 2017

Slovenský rybársky zväz Vás srdečne pozýva na svoju expozíciu v rámci výstavy Fishing Show Carp & Spinning 2017, ktorá sa bude konať v dňoch 3. – 5. marca v Expo Center Trenčín.

V rámci stánku Slovenského rybárskeho zväzu sa môžete tešiť na výstavu preparátov sladkovodných druhov rýb žijúcich vo vodných tokoch a priehradách na Slovensku, rôzne súťaže  pre najmenších rybárov, ktorí budú po ich zvládnutí ocenení rôznymi cenami. Už tradične sa budú v stánku nachádzať aj odborní zamestnanci Slovenského rybárskeho zväzu, s ktorými budete môcť diskutovať.

Program obsadenia stánku:

Piatok 3. marca 2017:

  • Ing. Jaroslav Hlavatý – vedúci rybárskej stráže Slovenského rybárskeho zväzu
  • p. Bronislav Marko – odbor výroby

Sobota 4. marca 2017:

  • Ing. Bohuš Cintula – vedúci odboru výroby
  • RSDr. Rudolf Boroš – prezident Slovenského rybárskeho zväzu

Nedeľa 5. marca 2017:

  • Ing. Ľuboš Javor – tajomník Slovenského rybárskeho zväzu
  • Ing. Bohuš Cintula – vedúci odboru výroby
  • Ing. Tibor Krajč, PhD. – referent zarybňovania a ekológie tečúcich vôd

Pokiaľ sa zaujímate o rybárske dianie v rámci štruktúry Slovenského rybárskeho zväzu, neváhajte sa v našom stánku zastaviť, pretože je veľmi málo príležitostí kde sa s kompetentnými na rôzne témy môžete pozhovárať osobne.

Celú atmosféru stánku Slovenského rybárskeho zväzu bude dokresľovať premietanie videí na TV, kde si budete môcť pozrieť zábery z výteru pstruha potočného a lipňa tymiánového. Okrem toho Vám premietneme aj záznam z prestížneho kaprárskeho preteku na Zemplínskej Šírave – Zemplínsky kapor 2016.

Okrem samotnej expozície sa môžete zúčastniť aj bohatého sprievodného programu. Vyzdvihnúť musíme najmä vyhodnotenie najúspešnejších športovcov SRZ, ktoré bude prebiehať v sobotu 4. marca 2017 v prednáškovej sále (pavilion č.3) o 17:00 hod.. Už tradične sa môžete zúčastniť diskusie s tajomníkom SRZ Ing. Ľubošom Javorom a vedúcim výroby SRZ Ing. Bohušom Cintulom, ktorá sa bude konať v prednáškovej sále (pavilion č.3) v nedeľu 5. marca o 11:00 hod.. Následne v čase o 12:00 hod. bude nasledovať prednáška o malých vodných elektrárňach a rybožravých predátoroch. Túto problematiku Vám priblížia Ing. Tibor Krajč, PhD. – referent zarybňovania a ekológie tečúcich vôd a Ing. Dušan Hajňuk – ichtyológ pre západoslovenskú oblasť.

Na všetkých rybárov i nerybárov sa teší kolektív zamestnancov Slovenského rybárskeho zväzu!


Otváracie hodiny výstavy:

Piatok (03.03.2017) – 10:00 hod – 18:00 hod

Sobota (04.03.2017) – 09:00 hod – 18:00 hod

Nedeľa (05.03.2017) – 09:00 hod – 16:00 hod