Aplikácia Fishsurfing

Slovenský rybársky zväz v spolupráci s rybárskou sociálnou sieťou Fishsurfing zverejňuje kompletné mapy slovenských rybárskych revírov s presnými GPS súradnicami, popisom rybárskych revírov, zaručenými aktuálnymi informáciami o rybolove, rybárskych poplatkoch, kontaktmi na organizačné zložky SRZ a predajcov hosťovacích povolení. „Nadviazanie spolupráce priamo so Slovenským rybárskym zväzom (SRZ) je pre nás mimoriadnou udalosťou, keďže o mapy slovenských rybárskych revírov bol zo strany našich používateľov nielen zo Slovenska veľký záujem“ dodáva Filip Domorád, zakladateľ Fishsurfingu.

Rybári si teraz môžu nielen prezerať prehľadnú mapu s pravidelne aktualizovanými informáciami, využívať navigáciu k rybárskym revírom, ale aj kontrolovať svoju aktuálnu polohu v danom rybárskom revíri. „Online dostupnosť aktuálnych máp rybárskych revírov a komplexných informácií v bezplatnej rybárskej aplikácii je skvelou správou pre všetkých slovenských rybárov a rybárky“ dodáva tajomník SRZ Ing. Bohuš Cintula.

Vďaka možnosti označenia rybárskych revírov v príspevkoch si môžu používatelia pozrieť fotografie od ostatných rybárov z jednotlivých lokalít a získať tak lepšiu predstavu o rybárskom revíri pre svoju ďalšiu výpravu. A to nielen na Slovensku. Fishsurfing vo svojich unikátnych mapách, vytvorených v spolupráci s miestnymi rybármi, ukrýva už viac ako 40 000, prevažne európskych rybárskych revírov!

Fishsurfing, rybárska sociálna sieť, ktorá má v súčasnosti milión stiahnutí, ponúka priestor na zdieľanie fotografií, videí a teraz aj videopríbehov! Obrovská galéria úlovkov z celej Európy, ako aj kontrolovaný obsah typu chyť a pusť je pastvou pre oči každého rybára. Zamilujete si funkcie ako „Moje místa“, kde si môžete na mape uložiť svoje tajné miesta, od zakrmeného miesta až po bivak, a zároveň sa na tieto miesta navigovať. Bude sa vám páčiť aj preložiteľný chat, články priamo od rybárov (tiež preložiteľné), rybársky bazár, či jedinečné nekonečné mapy zväzových a súkromných rybárskych revírov s informáciami, povolenkami a kontaktmi v celej Európe. Rozsiahlé mapy kamenných obchodov, ubytovacích zariadení pri vode alebo rybárskych sprievodcov vám určite prídu vhod pri vašich nových výpravách.

Základné informácie o aplikácii:

  • Slovenský rybársky zväz a aplikácia Fishsurfing spolupracujú na poskytovaní dôležitých informácií rybárom o rybárskych revíroch na Slovensku.
  • Vďaka spojeniu Slovenského rybárskeho zväzu a aplikácie Fishsurfing majú rybári jednoduchý prístup k mapám rybárskych revírov, ktoré im pomáhajú plánovať svoje rybárske výpravy.
  • Spoločná iniciatíva medzi Slovenským rybárskym zväzom a aplikáciou Fishsurfing umožňuje rybárom získavať aktuálne informácie o rybách, obmedzeniach, povolenkách a ďalších dôležitých aspektoch rybárčenia.
  • Vďaka spojeniu týchto dvoch subjektov môžu rybári rýchlo a jednoducho nájsť informácie o vhodných rybárskych miestach, získať kontakty na hospodárov a predajcov povolení či zdieľať svoje skúsenosti s ostatnými rybármi.

Aplikáciu nájdete na odkazoch:
Android: www.bit.ly/fishandroidapp
iOS: www.bit.ly/fishappleapp
Autori textu:

Filip Domorád
web: www.fishsurfing.com
email: filip@fishsurfing.com
Marek Horčička
web: www.srzrada.sk
email: horcicka@srzrada.sk