Upútavka „Na rybách – Petrov zdar!“ 31.10.- 1.11.2020

dovoľujeme si Vás upozorniť na blížiacu sa premiéru rybárskej relácie s názvom „Na rybách – Petrov zdar!“, ktorú Vám na televízne obrazovky prináša Slovenský rybársky zväz v spolupráci s RTVS. Pripájame Vám zoznam tém, ktoré sú jej obsahom:

  1. Predstavenie MO SRZ Želiezovce. Rybári zo Želiezoviec by si asi ťažko vedeli predstaviť výkon rybárskeho práva bez toho, aby ich územím pretekala rieka Hron. Ponúka im široké možnosti rybolovu, či už priamo na toku alebo na viacerých odstavených ramenách. Pri prípadných povodniach to však prináša aj rôzne úskalia. A práve na tieto rybárske témy sa priamo v teréne budeme rozprávať s predsedom miestnych rybárov.
  2. Ryby a kyslík. O tom, že bez kyslíku vo vode by nemohli ryby žiť, určite nikto z nás nepochybuje. Tušíte ale, ako množstvo kyslíka ovplyvňuje ich život? Nie? Práve táto téma bude obsahom našej druhej reportáže.
  3. Lov kaprov na VN Kráľová. Jeseň je obdobím, kedy sa dajú uloviť kapitálne úlovky všetkých druhov rýb. A to vedia aj lovci kapitálnych kaprov. Na VN Kráľová je ich v tomto období mnoho. Zastavíme sa tam aj my s našou kamerou a ukážeme Vám, ako sa dá takýto kapitálny kapor uloviť.

Reláciu „Na rybách – Petrov zdar!“ si môžete pozrieť na „Dvojke“ v čase:

Sobota 31. októbra o 13:50 hod. – premiéra
Nedeľa 1. novembra o 10:00 hod. – repríza

V prípade, že ste reláciu nestihli, môžete si ju pozrieť v archíve RTVS:

https://www.rtvs.sk/televizia/archiv?l=n

Zároveň dávame do pozornosti aj kontaktné údaje na redaktora relácie pána Martiša, ktorého môžete kontaktovať v prípade zaujímavých námetov do relácie: redaktor@srzrada.sk, 0948 560 900.

Prajeme príjemné sledovanie!